Dag 11: Gelukt & Mislukt bericht
2019
Dag 10: Social share icon
2019
Dag 9: Music controls; smartwatch
2019
Dag 8: 404 pagina
Voor de 8e dag van mijn dailyUI challenge moest ik een willekeurige 404 pagina maken. Eentje die gebruikers helpt om terug te komen op het goede spoor. Echter, van de studie weet ik ook dat de 404 pagina is om mensen te temperen in hun (minimale) frustratie. Daarom heb ik bij deze pagina zo veel mogelijk de mensen hun gedachten geprobeerd uit te beelden met één grote call-to-action knop.
2019
Dag 7: Instellingen voor een webshop op Android
Voor de 7e dag van de dailyUI challenge, was de opdracht: Design settings for something. Is it for security or privacy settings? Game settings? What is it and what's important? (It's up to you!) Ik heb voor deze opdracht in de Material design-style een instellingen pagina voor een webshop gemaakt,
2019
Dag 6: Profiel - Leren koken van een chef
De zesde opdracht van mijn DailyUI challenge ging over het maken van een profielpagina. Ik heb voor deze opdracht een fictieve app bedacht waarbij je kan leren koken van een 'echte' chef aan huis. Deze huur je in door de profielen te bezoeken.
2019
Dag 5: Maak een app-icoon
Voor de vijfde dag van mijn dailyUI challenge was de opdracht: "Design an app icon". Dit heb ik gedaan voor een fictieve app waarbij je het verbruik van je zonnepanelen thuis kunt bekijken.
2019
Dag 4: Calculator app
Dag 4 van de dailyUI challenge is 'pretty-straight-forward'. De opdracht luidt: "Make a calculator". Mijn calculator is een vrij standaard calculator in een ander thema dan je gewend bent
2019
Dag 3: Landingspagina voor de vegatarische slager
De derde opdracht van mijn DailyUI challenge luidt: Landing page - What's the main focus? Is it for a book, an album, a mobile app, a product? Consider important landing page elements (call-to-actions, clarity, etc.) Ik heb een homepage gemaakt voor de vegatarische slager, waarmee zij hun vegan bapao kunnen promoten.
2019
Dag 2: Media Markt betaalscherm creditcard
De tweede opdracht van mijn dailyui challenge luidt: "Design a credit card checkout form or page. Don't forget the important elements such as the numbers, dates, security numbers, etc." Hiervoor heb ik als voorbeeld de app van de Media Markt gebruikt om tot een fijne redesign te komen. De indeling is op basis van de volgorde op een credit card zelf.
2019
Opdracht 1: Sign up page LinkedIn
Hoi! Dit is mijn eerste opdracht die ik heb gekregen van de dailyui.co challenge, waarmee je in 100 dagen een betere designer kan worden. De eerste opdracht luidt als volgt: Create a sign up page, modal, form, or app screen related to signing up for something. It could be for a volunteer event, contest registration, a giveaway, or anything you can image.
2019
Back to Top